Konichiwa & sidste status fra Japan med Anne-Marie Rindom

All EpisodesDeleteEdit

Konichiwa & sidste status fra Japan med Anne-Marie Rindom

July 26, 2021 Vindøjet – Thor Malthe Andersen Season: 1 Episode: 16 https://www.buzzsprout.com/1660357/8922262-konichiwa-sidste-status-fra-japan-med-anne-marie-rindom?client_source=admin&iframe=true Description

“At give op, det var jo bare ikke en mulighed”

Sådan fortæller Anne-Marie Rindom om flere af de udfordringer, hun har mødt på sin vej mod OL i Japan.
Om det er sygdom under stævner eller skader, som potentielt kunne ende karrieren, så giver pigen fra Horsens aldrig op. Og det er fantastisk at se en atlet med sådan en stærk mentalitet.

Vi taler om opvækst, og hvordan en udtagelse til EM i optimistjollen som 11-årig kom til at gøre en forskel for hendes vej gennem sejlsporten.

Det er vel nok det sidste store interview inden OL gik i gang, og der er lidt guldkorn om teknik i laserjollen, som de andre lande nok godt ville have hørt for et halvt år siden, så de kunne nå at følge op på Anne-Maries vindende teknik.

Alt det og meget mere i Vindøjet, en podcast om sejlsport.

God vind!

“Vindøjet – en podcast om sejlsport” kan findes på Spotify, Apple Podcst eller på din normale podcast-app. 

Hvis du kan lide det, du hører, så husk at subscribe til podcasten og dele den med en ven – Eller find den på Instagram @Vindoejet eller på Facebook under “Vindøjet – En podcast om sejlsport”.

Du kan også fange os på www.vindøjet.dk

#Vindøjetpodcast er produceret i samarbejde med Sailing Skills og for et enkelt afsnit står Johannes Rose ikke for lyden. Jeg beklager meget, men i må tage til takke med mine egne evner som lydmand.